søndag 4. september 2011

5 dager igjen.......

Dette er siste helg før 7 damer setter seg på flyet som skal bringe oss på 8 dagers "stofftur"
 til Minnesota USA. Vi reiser neste fredag.
Det er bomullsstoff det er snakk om, så ingen fare for å bli tatt av politiet på vei hjem igjen. ha ha ha .
Har akkurat vært i kjelleren for å hente opp koffertene.

Den store til bagasje, blir nok ikke mye i den på veien over, men tilbake bli den nok helt full. 
Og den lille til håndbagasje. Nå er det slik at vi kan ha to kofferter a 23 kg. på vei tilbake, så det blir å kjøpe en billig "hockybag" på Walmart for å dekke det behovet. Her skal det handles........


Så har jeg begynt å finne fram ting som bare må være med. Lommebok med amerkanske penger (noe fra siste gang, og noe vekslet i banken nå) Pass er også OK, håndsøm til flyturen, bagasjevekt, kalkulator, lader til fotoapparatet osv. osv.

Og så har jeg bestemt meg for å ta med PCen. Her blir det oppdatering av bloggen hver dag med reisebrev om hva vi opplever på vår tur rundt i Minnesota. Her skal det besøkes mange quitebutikker, så kredittkortene vil nok gå varme........

Nå blir det noen hektiske dager fram til vi resier. Mye som skal skje både på jobben og privat. Overtid både mandag og tirsdag, og langdag på brukerstøtte torsdag. På kveldstid er det medlemsmøte i Østensjø husflidslag på mandag , tirsdag er det Gøy med garn og et møte for lagledere, og onsdag høstens første medlemsmøte i Tåsen quiltelag. Da skal UFOen vises fram, og jeg er ferdig med alle tre jeg meldte opp. Torsdag er det frisør, klasvask og pakke koffertene ferdig til å reise fredag formiddag......Denne helgen trodde jeg at jeg skulle klare å gjøre ferdig jakken og holder på å strikke ferdig for en venninne av en vennine av en venninne..... men ble ikke helt ferdig. Men nå er det for det meste montering som står igjen. Blir ikke så mye av det i kveld, er invitert til Turid på Fårikål.


3 kommentarer:

 1. Fantastiske arbeider du lager:) God stofftur til Minnesota, høres morsomt ut :))
  Mvh Lisbet K Tindberg

  SvarSlett
 2. Takk for det, du får følge med på bloggen framover for her blir det reisebrev hver dag fra lørdag og fram til vi er tilbake i Norge sønadg 18. september.

  Gretha R

  SvarSlett
 3. Ser ut som planleggingen er i orden. Riktig god tur. Håper du finner stoff så du fyller hele storkofferten, God tur!!

  SvarSlett