torsdag 15. september 2011

På tur i "skogen"

I dag startet vi opp med frokost på gården til Naomi og Earl. Ble hentet på hotellet og kjørt til gården i 8-tiden. Her var det far sjøl i huset som stekte pannekaker og mor disket opp med "ham and egg".


Her ser vi alle jentene sitter benket rundt kjekkenbordet på farmen. Det v ar av det store slaget som man kom rett inn på utenfra (slik man ser på film)


Etterpå hadde mom, Naomi show and tell. Her er et av hennes tepper.


Og så et sydd i teknikken hvor alle delene i en blokk er skjært fra samme mønsterområde på et stoff
for å gi denne efekten.


Så bar turen opp til Itasca State Park. Her kan man kjøre kjennom parken og se flotte skogsområder med mange typer trær i tillegg til mange innsjøer.


En av dem er Lake Itasca hvor elven Mississipi starter. I overgangen fra innsjøen til elvern (som nå bare kan kales en stor bekk) ligger det store stener som man kan gå på for å komme over til den motsatte siden.Og klart at alle i tur og orden måtte gå over elven.
Lunsjen ble også inntatt oppe i selve parken. De har noen flotte områder mer bord og benker hvor man kan sitte og nyte sin medbragte lunsj innkjøpt på SubWay. Og til og med her oppe i parken møtte vi folk som spurte om vi var de norske som var på besøk. For de hadde snakket med noen som viste at de skulle være i parken i dag. Det var dette rykte da..... 


Etter at turen rundt i parken var over, var det å legge turen ned til byen Park Rapid hvor vi skulle besøke quilte og garnbutikken Monika's. Den ligger midt i hovedgata.


Her har vi innehavern til høyre og hennes to ansatt som var på jobb da vi var der.
Monika kom til USA fra Tyskland på 70-tallet og har drevet hobbybutikk i mange år, og de siste 10 - 12 årene gått helt over til Quilt og etter hvert også garn. Må si at det var mye spennende garn av høy kvalitet og pris. Fant noe spennde garn som skal få bli et sjal. Så bare vent å se.
  

Og dette er bare et lite utsnitt av butikken. Her ble det bare beige stoffer på meg, og så noen mønster.
Etter en kort tur innom motellet, så spaserte de 6 norske damen inn til "sentrum" for å finne en plass å spise middag.


Og noen ble nok litt overveldet da maten kom på bordet. Alt er jo stort i Amerika.

Etter en god middag og spasertur tilbake til motellet ble det tid til en stund i salongen med håndsøm før vi tok kvelden. Så nå er det natta fra USA.

PS. Farmormor, jeg har kjøpt med en yard av de sauene til deg, hvis du vil ha da......

2 kommentarer:

  1. Ser ut som dere har det alle tiders!!
    Fortsett sånn!

    SvarSlett
  2. Klart jeg vil ha. Du er en KNUPP. Gleder meg allerede. Skal du reise med strikketoget forresten? Lisbeth og jeg har meldt oss på i dag. Klem Heidi

    SvarSlett