søndag 18. september 2011

Da var turen over for denne gangen

Ja lørdag var det på tide å gjøre seg klar til hjemreise. Men flyet skulle først gå fra den internasjonalene flyplassen i Twincities ved 7 tiden på kvelden. Reiseleder (Audrey) hadde på forhånd funnet ut at i en av nabobyene til hvor vi overnattet skulle det denne helgen være et Quilteshow. Så da reise vi selvfølgelig til Wilmar, som byen heter. Det lokalet quiltelaget "Countrey Quilters" var arrangør. Og det vi fikk se var imponerende. Et lag med drøyt 100 medlemmer stilte med quilter og arbeidskraft til gjennomføringen.
Her følger en del bilder som viser mangfoldet. De har egen nettside, http://countryquilters.blogspot.com/Dette hadde laget sydd sammen og teppe var til utlodding.
Selvfølgelig tar man lodder på slikt.

Fine damer

Applikerte blokker med naturmotiver.

Her er en av blokkene.

Så over til enklere blokker med masse farver.

Denne var et både farverikt og morsomt applikert teppe,

og frosken i nærbilde.

Stars var godt representert.

Hva med litt Boltimore.

Denne damen, Mary Chalmers, var en lokal premiert quilter. Hun hadde de skjønneste tepper.
Her følger noen

Dette er applikert og utbrodert på og med ull.

Og så en detalje.

Dette er også en av hennes applikerte (needelturn)

Denne var lagets store "samler" Hun kjøpte uferige quiltetopper rundt på loppemarkeder og auksjoner. Så gjørde hun dem ferdig. Her er en av dem hun viste. Her fant hun alle stjerneblokkene (de små) i et dødsbo, og  så har hun satt dem sammen til større blokker, og de igjen sammen til et stort teppe.

Her syes det mye til veldediget, og dette er et av dem som hun har sydd alt på.
Denne blokktypen går igjen i mange av dere quilter. Se deres nettside

Og før vi dro fra stedet ble hele reisefølge fotografert foran utloddingsquilten,
og det både for oss og det lokale laget.

Å så drøye 2 timer før flyavgang ble vi sluppet av på flyplassen med all vår bagasje.
Og vi kom oss greit gjennom innsjekking.
Et par av oss hadde kofferter som var eksakt 23 kilo, enten hadde vi vær gode til å pakke eller så hadde vekten sperre på 23.........

Og noen startet tøft opp ved avgang med søm. Men etter hvert ble det mørkere og mørke i flyet. Vi føy jo om natten, mot dag i Europa. Etter 5,5 timer var vi på Island hvor vi skulle bytte til flyet som skulle bringe oss til Oslo ca 1,5 timer etter ankomst.

Å så brått var vi i Oslo, hentet bagasje og gjennom toll uten problemer og så hjem.
Da var det deilig å innta sofaen for et par timer søvn. Liv kom innom for litt Show and Tell. Det hjalp mg til å holde meg oppe til normal semgetid. Natten mellom lørdag og søndag ble liksom borte.
Men nå er det snart natt her. Har en fridag i morgen.
Tror det blir litt klesvask da.

Natta fra Oppsal

3 kommentarer:

 1. Velkommen hjem til "gamlelandet" og tusen hjertelig takk for en herlig oppdaterering av dine opplevelser på denne turen. Jeg fulgt med hver dag og må jo si at det frister å følge deres fotspor!
  Godt med en dag fri i dag, tenker jeg - Kos deg masse :)
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 2. Hallo, veldig koselig å følge dere på bloggen. Misunnelsen har jeg følt på, men tror nok også jeg hadde vært veldig sliten skulle jeg fulgt med på alt. Virker som om Audery hadd lagt opp ganske stramt løp ;0)
  Snakkes torsdag.

  SvarSlett
 3. Så deilig at dere er vel hjemme igjen med hodet og koffertene fulle av minner. Godt at vekta var på deres side. Klem Heidi

  SvarSlett