onsdag 14. september 2011

Denne dagen hadde jeg sett fram til.....

For i dag skal vi tilbake til den butikken jeg ble mest glad i siste gang jeg var her, men det var først etter lunch. Vi ble hentet opp på hotellet ved 9-tiden for en tur innom både bank og post. Noen skulle ta ut mere penger og postkor måtte vi jo sende. Så bar det av gårde til Vining hvor de har en "Roadside Sculptures" laget av kunsteren Nyberg


Så bar det av gårde til Vining hvor de har en "Roadside Sculptures" laget av kunsteren Nyberg


Her var det dyr og andre ting laget av metall som var plassert utover på et grøntområde langs veien.


Noen traff til og med en slekning......


Så var det på tide med dagens første quiltebutikk. Den het Quilters Cottage og lå i Fergus Falls.
Stor butikk som hadde mye reperoduksjoner og mye annet spesielt. Og de var utrolig flinke med Kit.


Og en av disse var denne med kit og mønster. Er egentlig beregnet til å ligge over en seng, men for oss passer den bedre på et spisebord (stort sådan)


Men så ble det på tide og reise videre og da var vi i Perham (ca en times kjøring fra forrige sted)
Det var forhåndsbestilt bor på spisestedet, og her ble vi møtt opp av to damer (av norsk avstamning) som hadde hørt av noen om at vi skulle dit i dag. De ville så gjerne møte oss og hilse på ekte nordmenn.
Ja her går ryktet foran oss, så det er nok best vi oppfører oss........Så var det til dagens høydepunkt, og som jeg hadde ventet på. Dette er en butikk jeg liker veldig godt.
Bay Window Qulit Shop i Perham


Som sist ble vi møtt av Sarah som eier butikken. Hun fortalte litt om butikken og dens historie, fra hennes bestefar og hans bror bygde den for over 100 år siden som en iskram-butikk. Og fra til hun etabelerte butikken sin der for ca 20 år siden, først med alt mulig av håndarbeide og til å spesialisere seg på bare quilt.
Elste datter designer stoffer for Kaufman og svigersønnen hånterer longarmen i butikken.


Her var det egen avdeling for jule og haloween-stoffer.


Og her ser vi litt av repro-stoffene.


Så var det tilbake til hotellet, spise på en orientalsk buffet-restaurant i nærheten og slappe av i resepsjonen med litt håndsøm før det var på tide å finne sengen.

Natta fra Wadena

1 kommentar:

  1. Jeg sitter her og smiler av dere dmene på tur. Etter en lang dag i full fart sitter dere og slapper av med litt håndsøm!!!! Ja ja, slik går nu dagan.Klem Heidi

    SvarSlett