søndag 11. september 2011

Første handledag

Da var vi igang. Etter en god natts søvn, var det frokost i hotellets spiserom. Her var det stort sett standard amerikansk forkost med mye søtt. Ble til at jeg prøvde pannekake med sirup, og det smake faktisk ganske godt. Sa bar det ut i bilen for dagens første butikk.


St. Cloud sewing senter har et meget godt utvalg i symaskiner og tilbehør. Og det var tilbehøret som interreserte de fleste av oss. Så en tur ibbom nærmeste Walmart før det var på tide med litt lunsj.


Og den ble inntatt på Old Country Buffet. Og som navnet sier så var det en buffet. Her betaler man 10$ og spiser og drikker så mye man vil (ikke alkohol). Og her ble vi alle gode og mette, før vi satte vei videre til neste butikk.

Grubers Quilt shop ser liten ut fra utsiden, men man blir overrasket når man kommer inn.
Her ble det satt av god tid.


Men det ble også tid til en pust i bakken med litt drikke.


Og for mange som er der for første gang er nok teksten over døen treffende.
"Gjør deg klar til å bli overveldet"


Og er kan man se dagens "fangst" for hele gruppen. Dette var etter vi også hadde vært på en stor matvarebutikk for å handle snaks og drikke til å da på rommet.

I kveld har vi vært på Appelbye og spist middag.

Nå er det straks natti, natti, må være opplagt til en ny dag med handel,
for her stenger ikke butikkene på søndag

3 kommentarer:

  1. Pannekaker med lønnesirup er nyyyyyydelig. På cruise båten hadde de sukkerfri sirup heheheheheh verden vil bedras. Ser dere har vært i en skikkielig "godtebutikk". Blir spennende å høre når du kommer hjem.

    SvarSlett
  2. Hei!! Det er veldig stas at vi får følge dere på turen!! Hils Audrey og Torhild!! Hilsen Annekari:-)

    SvarSlett