fredag 1. november 2013

Houston - målet er nådd

Onsdag morgen var det tid for å reise videre til Housten, som var det store målet med reisen, og det internasjonale Quilteshowet. På vår vei var vi først innom noe av det største jeg har sett av bensinstasjon med restrooms og mathall. 32 bensin pumper ute og i alle fall 50 doer for damer alene.

Neste stopp var et ganske nytt quiltemuseum i byen La Grange. Dessverre var det ikke lov å ta bilder inne. Med de hadde en stor samling gamle stjernequilter, og så en utstilling som ble byttet ut hver tredje måned. Og sannelig fant vi et teppe av noen vi kjenner (Masopust). Og nærmeste nabo var en veldig hyggelig butikk som både hadde stoffer og garn.Etter hvert kom vi helt fram til vårt hotell i Housten. Westin som ligger på et kjempestort kjøpesenter. Galleria, som har innendørs skøytebane, mange spisesteder og over 200 butikker.

Etter å ha fått installert oss på rommene og spist middag var det klart for "preview night" på Quilteshowet. Bussen vi trodde vi bodde nærmere enn så, men det tok vel rundt 40 minutter med bussen. 

Da vi kom inn var det en KJEMPEHALL som møtte oss. Så litt på utspilte quilteturer først, men gikk så over til hallen for handel......
Dette er av de premiere miniatyrene.

Kommer mere tepper lenger nede fra torsdagen.

Og den startet svært tidlig da kurset som alle 6 hadde meldte seg på, avslutninger (lukkekanter) startet allerede kl. 8.00, så utstyrt med matpakke som frokost ble vi kjørt bort med bussen kl. 7.00. 


Klasserom utstyr med 25 arbeidsplasser med like symaskiner (Elna) var vi klare til å begynne.


Og her er vår lærer Helen Frost. Morsom dame med greie gjennomgang av alle typer avslutninger. Være seg buer, kanter eller rette. 
Og her alle de norske med lærern.

Så var det ned i hallen igjen, så her kan dere se deler av det vi kunne meske oss med.......Gatene dere ser folk går i er det totalt 20 av inne i hallen med butikker. 

Kommer tilbake med mer fra utstillingen i morgen bare en liten godbit helt på slutten.


God natt i Norge. 

1 kommentar:

  1. Dette må jo være Mekka for deg og dine likesinnede!
    Det siste bildet var helt utrolig flott!

    SvarSlett