søndag 3. november 2013

Siste dag med gjengen

I dag var den siste dagen med reiseselskapet (country Herritage Tours) og vår fantastiske guide Patti.


Nesten hver dag kom hun med en ny jakke eller kåpe. Elegant alt sammen. hun har losse oss alle 45 damer gjennom 7 dager. Og passet på at alle hadde det bra. Svart på spørsmål vi har måttet ha, selv om hun noen ganger måtte sjekke det med andre først. Hun har vist oss veien til hvor vi kunne får en kaffe uten å stå i lang kø, og fått ordene matpakke for oss som skulle på kurs osv osv.

I dag passet hun på at alle som skulle reise hjem fikk med koffertene i bussen før avreise for en siste tur innom quilteshowet. Klokken 13.00 skulle bussen gå videre til flyplassen. Men både vi 6 norske, og de 8 fra Australia skulle være igjen i en eller flere dager. Så vi kunne blir så lenge vi ville på showet.


Var litt mindre folk fra morningen i dag, men det ble flere utover dagen. Til venstre kan man skimte modellen til et teppe jeg har kjøpet både mønster og stoffpakke til. 


Her er fra båsen til denne nederlandske kunstneren, J. De Junge. Hun er damen ute til høyre.


Her en annen dame jeg kom borti. Hun har laget flere hjelpemidler for maskin, både for frihåndsquilting, broderinge og mye annet. Her ble det bare med en brosjyre hjem. 

Å etter å ha tråkket rundt i Moen timer var det tid for lunsj, og den ble også i dag inntatt på Starbucks på Hilton hotellet.


Og her er jentene på tur inn i hallen igjen. 

Flott gulvteppe som er laget etter et teppe fra tidligere utstillinger her. 

Senere på dagen var det shopping på Galleria (hvor vi bor) og middag på Cheesecake Factory. 
Å så var det å pakke. Ble en ekstra bag hjem. Har jo handlet litt her borte.

Dette var siste "reportasje" fra oss i USA, men blir flere bilder fra turen så snart jeg er tilbake.

1 kommentar:

  1. Alt som er moro må dessverre ta en slutt!, nå er det tid for hjemreise. Håper dere får en behagelig reise uten store forsinkelser. Dere har jo mange "drops" å kose dere med. Mange fine minner. klem Heidi

    SvarSlett