søndag 10. november 2013

Tilbake i hverdagen.

Mandag 4. november rundt ett - to landet vi i Norge igjen etter å ha vært på vår 11 dager lange tur i Usa (Texas). For å ikke å få en stor overgang pga tidsforskjellen hold jeg meg oppe fram til vanlig leggetid denne dagen. For å gjøre det enklere å gjennomføre hadde jeg innkalt styret i husflidslaget til styremøte hjemme hos meg. Skulle planlegge det siste til årets Julemarked.

Tirsdag var det jobb som vanlig. Og så Gøy med Garn på kvelden. Og onsdag var det igjen på tide med medlemsmøte i Tåsen.

Her var det både foredrag med Eva og Kjersti, demo av linjal med Irene, Quiz med Anne Kari og masse arbeider som ble vist i Show and Tell. Og denne kvelden vant jeg ikke en enste ting. (Hva har skjedd?)

Fredag ettermiddag leverte 23 husflidsdamer sine hjemmproduserte varer til årets julemarked på Oppsal Samfunnshus. Og lørdag 9. november kl. 11.00 åpnet det.


Vi stiller ut alle varene samlet og fordeler oppgavene på kjøkke, kafe, loddsalg, kasse og butikken mellom alle deltagerne. Mange besøkende begge dager.
Godt når markedet var over og vi kunne komme oss hjem og sette oss godt tilbake med litt mat og drikke.
Og så er det ny arbeidsdag i morgen da.  Måtte bare se litt på utbytte fra USA før jeg finner sengen


Her er en stoffpakke og et mønster med papir å sy på, som jeg bare måtte ha med hjem.
Pakken veier bare 3,5 kilo og er batikker.


Og dette er batikker jeg plukket til et teppe som skal syes til en jubilant.
Blir nok julearbeide dette.

Ønsker alle en god natt og en god ny uke.

PS. hadde vært hyggelig med kommentarer på det jeg skriver, men noen har fortalt meg om at de ikke finner ut hvordan. Da legger jeg nå ut en forklaring på hvordan du gjør det langt oppe til venstre på siden.
Så nå er det ingen unnskyldning. 

3 kommentarer:

  1. Hei Gretha!! Du vet, det er så lett å LESE bloggene, men ikke legge igjen kommentar. Det er ikke alltid man har noe å si, men jeg skjønner vedig godt hva du mener. Ser du er inne i en batikk periode!? Eller har du kanskje sydd i det før?? Den quilten du skal sy ser jo kjempemorsom ut å lage!! Håper dere fikk solgt masse på julemessa!! Annekari:-)

    SvarSlett
  2. Stakkars Gretha! Hva har skjedd? Ikke noen gevinst? Ja ja det varer vel ikke så lenge. Men da er det jo håp for oss andre.

    SvarSlett
  3. Det var nok lurt det du gjorde i forhold til jetlag, er i allefall det vi har erfart at det er lurest å prøve å holde seg til klokka der man er. Enten det er Norge eller USA. Fine stoffer! :-)

    SvarSlett