lørdag 2. november 2013

Quilteshowet dag 2.

UFredag startet litt senere enn dagen før, og godt var det. Quilteshowet starter klokka 10 hver dag og veisektoren stoppet utenfor rett før det. I dag starter vi i den bortsett enden av hallen med alle butikkene. På rad 2000, nei det er ikke så mange, men de teller i hele hundrede. I dag var det også mer folk i hallen, så litt køgåing ble det.


Fram til lunsj kl. 12.30 var jeg kommet meg ned til rad 1500. Og noe hadde jeg også kjøpt under veis.
Vi hadde blitt anbefalt å ta gangbroen i 2. etg som går over til Hilton og spise der. I dag ble det Starbucks. 


Og må bare vise dere teppet som er lagt i denne gangbroen og videre i korridoren i hotellet. 


Dette er en kopi av et teppe som vant pris på et tidligere quilteshow.


Så et bilde fra utsiden av senteret quilteshowet arrangeres på. Det er enormt......

På kvelden var begge gruppene samlet for avskjedsmiddag på toppen av hotellet (24. etg.)
Og for en utsikt.Rundt 100 personer var samlet til varm mat fra buffet og påfølgende kaffe og kake.


Og slik ser en "red velvet"-kake ut. Smakte ok. 

Etterpå var det fotografering av hele gjengen. Proffe skal manipulere det sammen til et bilde, dom vi får tilsendt i ettertid. 


Men guidene fikk vi fotografert. To damer som har gjort dette i flere år. Vår guide Patti til høyre, og Vikki til venstre. Henne husker jeg fra Paducha for 5 år siden.

De fleste skal reise hjem i morgen etter en kortere dag på quilteshowet. Vi blir nok der store deler av dagen, men koffertene begynner å bli fulle.......

Så litt flere bilder fra utstillingen.
Og så kommer det mer i morgen. God natt til alle. 

PS. Heidi sau OK, Sølvi finner ikke lampe, Solveig T funnet dine ting. Ingeborg strikkebag OK. Det var de jeg husket i farten.

3 kommentarer:

  1. Hei!! Litt av en tur dere har!! Den hallen med alle butikkene er jo helt utrolig diger........Morsomt å få være med dere!! Annekari:-)

    SvarSlett
  2. Hey hey nå ble jeg nysgjerrig!!! Ser på bildene at det ikke bare er kofferten som blir full. Hodet må være stappet med ideer til nye prosjekter. Kreativiteten må være full ladet. Klem Heidi

    SvarSlett
  3. Hey hey nå ble jeg nysgjerrig!!! Ser på bildene at det ikke bare er kofferten som blir full. Hodet må være stappet med ideer til nye prosjekter. Kreativiteten må være full ladet. Klem Heidi

    SvarSlett