mandag 28. oktober 2013

Så var det SAN Antonio

Søndag var det opp som vanlig, spise frokost og så avgårde. Men i dag for å komme oss videre til San Antonio, som ligger ca 25 mil nord vest. Her skulle vi levere tilbake leiebilene og fortsette turen med et reiseselskap som har spesialisert seg på quilteturer, country Herritage Tours. Første del av turen går utifrå San Antonio og senere blir vi fraktet opp til Houston, hvor det store Quilteshowet er.

Vi bor nå på Hotel Menger, som er et gammelt erverdig hotell fra 1859. Ligger inne i sentrum ikke langt fra kanalene. Etter ankomst tok vi oss en tur ned dit for lunch.


Flott område med mange restauranter og butikker. Og et mangfoldig fuglelivet, som tydeligvis var vant til å få mat av folk.


Og hvis du ikke fortsatte å gi, hakket de deg på låret......

På kvelden var det samling med hver gruppe (vi er i gul gruppe) for informasjon. Vår tourguide er Patti. Etterpå var det tid for litt utforskning av hotellets fasiliteter og litt mat i baren. Hvor et par av oss fikk kontakt med de to i gruppen som kommer fra Canada. Det ble en tidlig kveld, og bloggskriving ble utsatt til i dag. Er akkurat stått opp og sitter her med nytraktet kaffe og tar det litt rolig før dagen helt starter. 


Et lite stemningsbilde fra hagen.

Ha en god dag!

2 kommentarer:

  1. Så koselig med gyngestoler!! Kan du ta med et par hjem? Tror de vil bli flotte på terrassen min. Kos deg videre!! Klem Heidi

    SvarSlett
  2. Blir vel litt spennende å overlate regien til noen andre skulle jeg tro. :-)

    SvarSlett