fredag 25. oktober 2013

Endelig der!

Onsdag 23. Oktober satte 6 forventningsfulle quiltedamer seg på fly til Houston Texas for å delta på årets happening..... Vi skulle først ha noen dager på egen hånd. Trøtte og slitne etter en veldig lang reise med flyskifte i Amsterdam kom vi fram til Houston hvor vi leide 2 biler. Vi reiste videre sørover til Corpus Christi hvor vi skal oppholde oss fram til søndag. Naomi og Earl, Audreys foreldre hadde tatt bein opp fra der de bor helt sør i Texas for å tilbringe torsdagen med oss.


Vi tok turen ut på øyene på utsiden av Corpus, Padre Island, og til byen Rockport. Og sannelig var det en quiltebutikk der. 


Og her var det mye å velge mellom. De hadde mange paneler. Og batikkstoffer. 


Vi ble godt hjulpet av til venstre innehaver Jeanne, og hennes ansatt Barb. Ikke rart de smilte bredt for 6 damer fra Norge og 1 fra USA handlet bra de. 

Så var det å spise lunsj på en hyggelig restaurant i nærheten og handle litt suvernier før vi tok en spasertur på stranden.
Og disse kjenner vi vel igjen fra Norge.

Etter at vi returnerte tilbake til hotellet på ettermiddagen sa vi fortell til Naomi og Earl. 

I løpet av kvelden har vi vært ute på Walmart for å handle og på Appelbee for å spise. Nå ser vi gjennom dagene "fangst" og så blir det vel sengen snart. 

Kommer mer i morgen. God natt

1 kommentar: