mandag 25. april 2011

Så er påsken 2011 snart over

Også i år har jeg vært i Oslo i påsken. Planene var mange, for påsken var jo lang. Jeg hadde jo fri dagene mellom palmesøndag og skjærtorsdag. Å det ble en fin påske, med masse fint vært. Fikk kanskje ikke gjort så mye av den syingen jeg planla, men mye av de andre er gjort.
Ryddet, vasket og beiset balkongen er gjort.
Ryddet i den nye store kjellerboden er gjort.
Besøkt Beate og Svein på hytta, som ble en koselig dag i solen, og vært på påskemiddag hos Turid.
Og så ble det litt tid til både søm og strikking, ikke det jeg planla å sy men et nytt teppe er under planlegging (bestilt av Liv Berit).


Japanske stoffer i brun/beige og litt grått, og så en del rødt som skal bli pinwheel. Er bestilt i samme fargeskala som det hun fikk til 40-årsdagen, men mønster kunne jeg velge.

Fikk startet på et par påskeløpere også. Fra Familien i fjor. Fikk sydd sammen rutene og tegnet på delene som skal applikeres på (høner). Det kommer påske til neste år også.


Så har det blitt endel strikking. lette å ta med seg når man skal bort og lett å ty til foran TVen med Påskekrimmen. Strikker mye fletter for tiden. Disse er like på fram og bakside av arbeidet.

I morgen er det arbeidsdag igjen og da er vi raskt i gang med kveldsaktiviteter som "Gøy med Garn" styremøte og Ufojentene kommer på torsdag. Ha en god uke alle sammen.

3 kommentarer:

  1. Hei Gretha, Har sett på teppene på siden din. For noen flotte arbeider. Har ikke sett flettestrikking som er lik på begge sider før! Fint

    SvarSlett
  2. Hei!! Nå ligger du på lista til Tåsen!! Jeg fant den lille lappen i veska mi til slutt, men da hadde du sendt en mail!! Fin blogg!! anneK:-)

    SvarSlett
  3. Hei, takk for fin kveld med god inspirasjon. :0) Nå er bordet fullt av bøker med blokker og lysten til å sy bobler i kroppen. Tror jeg skal begynne med litt små arbeider mens jeg finner mer ut av de større! Lurer nesten på om ikke jeg skal få i gang egen blogg også, men venter litt med det.

    SvarSlett