Sider

mandag 31. mai 2021

UFO-er i 2020 (Uferdige objekter)

 Mange stusser vel når vi snakker om UFoer, men det er ikke mer mystisk enn at det gjelder UFerdige Objekter, eller uferdige arbeider. Kan vel brukes om både quilting og strikking, og andre ting.

Noen er kjempeflinke og har ingen slike, men de som er som jeg har mange, ja noen vil si alt for mange.

I tåsen quiltelag har vi en ordning at man i løpet av våren melder opp hvilke UFOer man ønsker å gjøre ferdig i løpet av sommeren. Han betaler da 20 kroner pr UFO. Men på grunn av pandemien og at vi da ikke kunne samles har dette strukket seg godt ut i tid. Og man har kunnet registrere nye UFOer utover høsten også. For min del ble dette 14 stk. Ikke alle er ferdig ennå. Men viser alle her.


Dette er et teppe som jeg startet med på Quiltcampen på Gardermoen i 2019, hvor jeg deltok på kurs med Anna Marie Horner i Omvendt applikasjon. Quiltet av Merete Ellingsen.


Dette er et teppe fra den første boka jeg kjøpte av Gudrun Erla
Alle deler ble kuttet opp, og så ble de liggende. Endelig i fjor sommer ble det ferdig.
Quiltet av Merete Ellingsen


Dette er et koseteppe sydd etter mønster Pandoras boks. Eller som noen vil si, fourpaths med ramme.
Den har fått en fleece bakside og rutet lukkekant. Denne har jeg quiltet selv.


Så ble jeg inspirert av en Jellyrool med 30-tallstoffer og et mønster fra Missouri Quilt sine videoer på nettet. "Summer in the park". Startet for flere år siden og så blitt liggende. Nå er det ferdig, quiltet hos Merete Ellingsen.


Så en annen variant av mønster fra video fra Missouri Quilt. Disappearing Hourglass. Her er det brukt en Layer Cake stoff pakke med mønster og en med bare hvite.
Den er også endelig ferdig. Quiltet hos Merete Ellingsen.


FourPatcher som har ligget i flere år, sydd sammen med rød Chambre.
Denne har fått en fleece bakside og quiltet enkelt selv.Dette er fra et kurs med Anna Malin for noen år siden. 
Denne ble også ferdig i løpet av 2020 og quiltet av Merete EllingsenDette var et "galskapesteppe". Tenkte at siden 2,5 striper var jo fint i et "Summer in the park" så ville jo 1,5 bli ennå finere. Ja men det ble jo veldig mange flere blokker. Derfor ble denne liggende veldig lenge. Men den ble ferdig i 2020 den også. Her er det fra den er lagt opp før sammensying. Quiltet av Merete Ellingsen.


Denne startet jeh med på kurs i Voksen kirke med damene fra Sew Kind og Wonderful for noen år siden. Fikk endelig satt det sammen til et helt teppe. Quiltet av Merete Ellingsen.

Å så til de som ikke er ferdige ennå.


For noen år siden hadde vi besøk av Felicia Brenno fra USA, men som opprinnelig er norsk. Hun hadde to kurs med oss i løpet av en helg. Det ene var hus. Og dette skal bli en pute. 


Og det andre var sommerfugler med blomsterkranser. Dette skal også bli en pute.


Så er det et teppe som jeg startet med på kurs med Helle Løvenskiold i 2010. Denne må jo bare bli ferdig i sommer, tror jeg........


Og så helt til slutt, symappen som ble startet på kurs med AnnAKa i Tåsen quiltelag for flere år siden.
Ja hvorfor er ikke den ferdig. Vi får se hva sommeren bringer.

Veldig hyggelig om dere kan legge igjen en kommentarer på innleggene på siden.
Og sånn kan du gjøre det: 

Nederst i hvert innlegg finner du "Kommentar". Denne klikker du på og får oppe et felt hvor du kan legge inn tekst (og skriv navnet ditt nederst) og i feltet "Kommenter som" velger du "Anonym" og trykker så på "Publiser"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar