fredag 4. september 2015

Minnesota, da er vi der da

Og nå er vi klare til å starte på dag 2. Klokken er passer 7 for oss og det er første dagen med tilpasset døgnrytme. Torsdagen våknet vi før klokken fire og var lysvåkne, så det ble strikketøy og kaffe på sengen og vente på frokost. 

Turen over gikk veldig greit, flyene stort sett i rute og rett gjennom på ankomst. Tiden blir lang når man bare må sitte der, først 2,5 timer til Island og så 6 timer videre til Minneapolis. Men man har jo med seg litt man kan gjøre. Audrey og Liv broderte og jeg strikket. 

Sånn så den uten da vi startet fra Oslo, og var nesten ferdig med den da vi landet i USA.

Vi ble møtt av Naomi på flyplassen. Hun kom med egen bil, men hun hadde nok glemt hvor store kofferter vi Quiltere fra Norge pleier og komme med, men vi fikk alt inni til slutt. Vi skulle bare en halvtimes tur til motell i Stillwater. Ble bare å få i seg en sen middag og så sove. 


 Torsdag morgen, etter en meget enkel frokost, startet vi "puslespillet" med å få bagasjen med oss". Og etter en tur på Walmart for å proviantere, bar det av gårde til den første quiltebutikken. Seg with Me, som lå i utkanten av Stillwater. Hyggelig butikk, som jeg glemte å fotografere. 

Stillwater var der alt startet i Minnesota, i følge vår guide inne på turbussen i Stillwater.

Det var denne. Han fortalte livlig om tømmerhuggerne, og fiffen som bodde der på 1800-tallet og hvordan de bodde der. Og de dom bodde der på 1900-tallet. Mange av husene var pusset opp i gammel stil. 


Her var et par av dem. Etter denne rundturen bar det videre på dagens tur til Duluth. På veien var vi innom White Bear Lake med en kjempehyggelig quiltebutikk. Stor og innholdsrik, og veldig hyggelig betjening. Fikk både brukt litt tid og dollars der....... Glemte bilder der også.

Og vi endte til slutt opp på hotellet/motellet i Deluth. Der fikk vi rommer ved siden av hverandre med dør mellom. Og de var så store og hyggelige at vi kunne sitte sammen og kose oss litt på kvelden, før det var på tide å legges til lading for neste dag.....

Nå er det neste dag, og snart klare for frokost, og så et par quiltebutikken i område.

Fortsettelse følger

2 kommentarer:

  1. Kos dere masse og kom hjem med velfylte kofferter :)

    SvarSlett
  2. Heldige dere Kose dere masse Quiltehilsen fra Sølvi

    SvarSlett