søndag 26. juni 2011

Sommer og snart ferieklar

At sommer kommer fører som regel med seg sommeravslutninger i alle former. Jeg ha ikke barn, så jeg kan ikke skryte på meg skoleavslutninger. Men har fårstått av venninner at det kan være hyggelig. Men har den siste uke hatt to hyggelige sommeravslutninger med venninner.

Onsdag var det siste styremøte i Østensjø Husflidslaget før sommern. Koste oss litt ekstra etter gjennomført møte. Takk til Ingeborg for hyggelig servering.

Torsdag var det sommeravslutning med "Ufojentene". 8 damer benket seg rundt spisebordet hos meg og kunne nyte reker og hvitvin. Ble litt tid til sying også.

Og så for å toppe det hele, avsluttet 5 av damene uken med utflukt til Bryggerhuset i Vestby lørdag.
http://www.bryggernett.no/

Bare å kjøre opp på tunet til gården dette bryggerhuset ligger på ser koselig ut.Forbi en gamel låve og et hovedhus og stabbur så ligger det der. Og innenfor døren er det uante mengder stoffer og garn.

Og her er skjærebordet, og ut fra stabelen med ruller som det akkurat har vært kuttet av, kan vi se at det ble handlet (en del).
I denne butikken må man bare se og se og se, for man oppdager stadig nye ting bak noe annet og høyt oppe på en hylle. Men det er jo dette som gjør den ekstra spennende. Ingen av de andre damene hadde vært der før, så de ble kanskje litt "overveldet" sånn med en gang.......

Og så dukket det opp flere kjente fra Tåsen Quiltelag også. Her er det Astrid Stake som prater med Liv.
I bakgrunnen ser vi litt av stoffene. 

Her er det Birgit og Turid som har kommet seg til kassen. Godt at skattepengene kom denne uken.......( for noen av oss i alle fall)

Og så var det å innta lunchen ute i hagen.
Etter fredagens regnvær var det kjempflott vær med sol denne lørdagen.
Og her er gruppen utvidet med Astrid (helt ute til venstre) og Hanne (helt ute til høyre).
 Ble en lite "Show and tell" da. Og så bar det inn for runde to, man så jo at det var noe man hadde "glemt" eller "ikke sett" i første runde.

Og alle gårder har en katt, og denn poserte villig for fotografen.


Og Ingrid, som har katt selv, fikk lov å hilse på den.

Tilbake i Oslo utpå ettermiddagen. Nå med en slankere lommebok, men med mange fine nye stoffer som fikk en tur i vaskemaskinen med en gang, og nå ligger klar for stryking.

En uke til på jobb så er det ferie, og det blir nok masse tid til sying da.

1 kommentar:

  1. Hei!! Så heldig at dere kom dere inn da!! Jeg har vært der et par ganger og det har vært stengt!! Men man må vel bare sjekke åpningstiden !! Quiltebutikker i nærheten av Oslo pirrer.......Ha en fin ferie!! Håper du får sydd masse!? AnneK:-)

    SvarSlett