lørdag 12. mai 2012

På lørdagstur

Etter et par kjempetravle uker var det i dag (lørdag) klart for Ufo-damenes utflukt til Bryggerhuset på Vestby. Vi hadde avtalt for flere uker siden at en lørdag i mai skulle vi ut for å ta butikkens nye lokaler i øyesyn. Før holdt den til, som navnet tilsier, i bryggerhuset på en gård. Nå hadde de flyttet ned til næringslokaler ned i selve Vestby sentrum. I et gult hus til høyre med en gang man kommer over broen.

De hadde nok ikke regnet med 8 damer fra Oslo med en gang de åpnet lørdag formiddag. I tillegg var det et par der allerede, og så skulle det komme en gruppe ved 2 tiden med over 20 damer. Bra de hadde innkalt ekstra hjelp i butikken.

De flyttet inn ved påsketider, og var nok ikke helt kommet seg på plass ennå. Noen av stoffene var fortsatt oppe på gården. Men flott var det blitt. Og mye mer oversiktlig. De tar også imot quilting på longarm, og maskinen sto i lokalet. I tillegg til masse stoffer har de også masse garn. (beklager glemte å ta med kamera, så bilder fra butikken kommer neste helg).

Hadde ikke noe på "må-ha-listen", men skulle se om det var noe som fristet. Og her er det som fristet mest:


Dette tilsammen skal bli et barne-teppe med pinwheel i mange farger.


Dette skal da bli kantestoffet. Måtte bare ha det, det er jo bamser på.

Resten av helgen må jeg prøve å få sydd en eller to A3-quilter til Tåsens utstilling.
Takk for turen til Vestby Ufo-damer,
og en God Helg til alle andre også.

2 kommentarer:

  1. Å så deilig at du fant noe du hadde trengt for. Stoooor lørdagsklem fra Heidi.

    SvarSlett
  2. Hei!! Takk for oppklaringen av "hespetre":-)) Jeg har ennå ikke vært i den quiltebutikken på Vestby!! Har vært der 2 ganger.men stengt begge gangene........ Så bra at du har funnet garnbutikk!! Jeg er igrunnen mer klar for å kjøpe islandsgarn enn quiltestoffer!! Men en kombinasjon ville være strålende!! Jeg gleder meg!! Ha en fin 17 mai!! AnneK:-)

    SvarSlett