søndag 27. november 2011

Da var siste julemarked gjennomført

November er en tøff måned med mye jobbing på Julemarkeder. Jeg skrev forrige gang om årets første som Anne-Mette, Ellen, Hilde og jeg hadde på Grefsen.

Etter det har det vært et hver helg. Helg to var det Østensjø Husflidslag som arrangerte sitt på Oppsal Samfunnshus. Var der hele helgen, fra vi tok i mot varene på fredag ettermiddag til alle var pakket ut på søndag ettermiddag. Mange var innom for en handel og selvfølgelig for en kopp kaffe og en nystekt svele.
Her er noen bilder fra den messen..
Helgen etter var vi noen av oss på Øvrevoll med Lions på deres messe. Var en del mennesker  innom men salget var så som så. Anne Mette fikk solgt en del strikket barnetøy. Ellers er det vansklig marked der ute med salg av varer fra Ila fengsel og importvarer.

Men så var det siste helgen som lå for døren, og den startet heller dårlig med en sikkerlig forkjølelse. 
Fikk satt opp markedet på Oppsal fredag kveld og så var det rett i seng. 
Og våknet lørdag morgen uten stemme. Her må det ha vært noen å tatt den i løpet av helgen.
Lørdag var ikke den helt store handledagen, men det ble mye bedre på søndag. Var egenlig meldt dårlig vær denne dagen, men den startet med 10 grader og sol. Mange la turen innom for en handel eller bare for en kaffe og vafler. Glemte helt å ta bilder under veis, men det ble et par stykker etterpå mens vi ryddet.Og nå er det en hel uke fri. Som jeg skal nyte hjemme. Det vil si, har noen planer allerede om tur til Sverige for å handle litt til jul, og så er det tid både for lunch med en venninne, sy litt og rydde litt i kjelleren. Og en hel masse mer. Ha en god uke alle sammen.

1 kommentar: