lørdag 22. januar 2011

Lørdag med kurs og sysammen Tåsen Quiltelag

15 - 20 Damer fra Tåsen quiltelag samlet seg lørdag morgen på Bekkestua Omsorgsenter for en hyggelig dam hvor man kunne lære mer om frihåndsquilting med maskin. Lærer var et av lagets egene mdlemmer, Inger Lise. Dette kan du Inger Lise, og flink til å lære bort er du også. For oss elever er det nå bare å trene og trene og trene.


Her er hva en av deltagerne har sydd. Jeg brukte noe av tiden til å lære dette, men jeg hadde også behov for å få sydd på teppet til komfirmanten.


Nå kan vi vel se at komfirmanten har Liverpool som favorittÅ her er min arbeidsplass på syhelgen.Fredagsfri

Fri på fredagen og invitrert til Audrey på "sysammen" formiddag. Der var også Anita, som dro tidlig på helgetur. Vi andre jobbet helt fram til middag. Takk for maten Audrey og Daniel !!

Skal bli et teppe til en 40-årsjubilant. Hun har tatt ut mønster og farver selv. Nå kan du glede deg!!

søndag 16. januar 2011

Starten på et nytt "Prosjekt"

Da er jeg igang med teppe til en ny komfirmant. Det vil si, han ble konfirmert sist høst, men ennå ikke fått teppe. Farvevalget er etter fargene til favoritt fotballaget. Man kan jo gjette hva det er.............


Skal bli et enkelt teppe med fleece på baksiden. Stort nok til å ha på sengen.

Mye skjer på en helg

Denne lørdagen (15. januar) arrangerte Østensjø Husflidslag "Strikkekafe" inne på Oppsal senter. I løpet av de tre timene vi satt og sto der var det endel medelmmer innom. I tillegg fikk vi vist oss fram og levert ut endel programmer for våren. Tror både barnelag, smykkegruppe og strikkkafene (kveld og dag) får noen flere beskøkende utover våren

Her er Dagny og Maibritt godt igang med å snakke med mulig nytt medlem

Godt plassert ute i "gaten" inne på selve Oppsal senter


Og her viser vi alle vårens aktiviteter, og det er ikke få..........

søndag 9. januar 2011

1. dag på bloggen

En drøy uke inn i det nye året 2011 synes jeg det var på tide med egen blogg.

Her vil det komme bilder og kommentarer til hva jeg jobber med på fritiden.

Årets første prosjket er avsluttet og skal i morgen avleveres til jubilanten. Det vil si, hun fylte 50 år 7. desember og tepper er ferdig nå. Sånn er det med oss "sydamer" ikke alt er ferdig til ønsket tid.